Försäkringar. Förändringar. Förbättringar.

jun 30, 2017

Även i försäkringarnas stabila och trygga värld sker det ibland förändringar. Vi som arbetar som fristående försäkringsförmedlare har genom åren organiserat oss genom samarbetsorganisationer och nätverk för att kunna erbjuda effektivare och bättre produkter.

Invivum har varit medlem i förmedlarorganisationen Hjerta, som vi en gång varit med om att grunda. Men under 2016 valde vi att lämna Hjerta då vi upplevde att organisationen hade begränsningar som i förlängningen även påverkade vårt produktutbud. Invivum tillhör numera organisationen Tydliga, vilket framgått för dig som har gruppförsäkringar hos oss genom att Tydliga stått som avsändare.

Nästa förändring blev att Invivum med verksamhet på fem orter (Laholm, Uddevalla, Trollhättan, Lilla Edet och Mariestad) rent juridiskt delades upp i två bolag. Detta syntes dock inte utåt och vi har arbetat vidare under samma varumärke under en övergångsperiod fram till 1 juni 2017.

Från och med nu jobbar kontoren i Trollhättan, Lilla Edet och Mariestad vidare under nytt namn och varumärke: Ewiga Försäkringar AB. Invivum AB fortsätter sin verksamhet från Uddevalla.

När du i fortsättningen får korrespondens från oss så står det Ewiga som avsändare och söker du information från oss så är vår hemsida ewiga.se, liksom vår mejladress.

Genom förändringarna har vi gradvis förbättrat vår handlingsfrihet och vårt erbjudande och nu kommer vi också att bygga vårt nya varumärke starkt och långsiktigt, så som namnet antyder. Vi ser fram emot ett fortsatt och långsiktigt samarbete med dig, genom fortsatt goda råd och hög kvalité på ditt försäkringsskydd, dina pensioner och ditt sparande.

Med vänlig hälsning

Teamet på Ewiga Försäkringar