Ewiga söker personal

Ewiga söker Försäkringsförmedlare inom Liv & Sak

 

Vi på Ewiga försäkringar vill hjälpa dig framåt. Vi söker dig som gillar att ha roligt på jobbet, som idag arbetar med distribution av försäkring och har några års erfarenhet. Placeringsort är Mariestad, Uddevalla, Stenungsund eller Trollhättan.

 

Du är en person som vill ta nästa kliv i karriären och utvecklas i en expansiv miljö. Du söker utmaningar i tillvaron och vill ha ett stimulerande och fritt arbete där kontakt med människor driver dig och ger dig energi. Som försäkringsförmedlare på Ewiga får du arbeta i ett snabbfotat företag som hela tiden strävar efter att hjälpa dig att utvecklas, och där begränsningen av din utveckling ligger i händerna på dig själv. Du får nytta av det lilla företagets frihet och snabba rörlighet kombinerat med den stora organisationens systemstöd, styrka, förhandlingskraft och resurser. Vår produktportfölj är mycket bred. Att arbeta som försäkringsförmedlare på Ewiga innebär stor daglig frihet, frekvent kontakt med vår stora kundkrets och mycket goda möjligheter till en stimulerande tillvaro.

 

Ewiga AB är idag 9 glada medarbetare, och har de senaste åren expanderat sin verksamhet genom att ha förvärvat Göteborgs Försäkringsmäklare CL, Rejdemarks Försäkringsbyrå och GVR Sweden. Ewigas kunder är primärt ägarledda små och medelstora företag, och finns idag över hela västra Sverige. Ewiga tillhör den landsomfattande förmedlarorganisationen Tydliga som är Sveriges mest snabbväxande företag inom försäkringsbranschen, och branschledande inom IT- och systemutveckling. Tydliga omfattar idag ca 450 individer spridda på 110 förmedlarbolag, och attraherar dagligen nya förmedlarhus att ansluta sig.

 

Låter detta intressant? Kontakta Ewigas vd Mathias Öhman. mathias@ewiga.se , 0501-393390